''הברווז מתקתק, רך בצורה מדהימה ומושחם היטב, מוגש כפיסות קטנות לשולחן, בליווי פנקייקים קטנים, בצל ירוק ורוטב הוי-סין. הרעיון הוא למלא את הפנקייק בכל טוב...'' כתבה רביעית (ואחרונה) על מסעותיה של נעמה הלוי בסין
''למנה העיקרית הזמנתי צלופח אפוי בתנור. זו הייתה מנה מעולה ומיוחדת מאוד. הצלופח הוגש פשוט כפילה של דג חתוך לקוביות, ברוטב של יין סיני, דבש והוי-סין...'' נעמה הלוי לא נשברת וממשיכה להתנסות במאכלים מיוחדים בסין
''בתחילת הטיול, כל מה שהיה לי בראש היה דים-סאם. במסעדת Jade Garden פתחתי שולחן ומנות דים סאם זרמו אל השולחן - עם כרוב, שרימפס, כוסברה ועוד...'' נעמה הלוי מספרת על חויותיה הקולינאריות מסין בסדרת כתבות מרתקות