שביל העפר בכניסה ליער העלה בי אסוציאציות לניחוחות ולנופים של טוסקנה. כרמי הענבים מסביב ליער, עצי השקמה, האשלים, חרובים, זיתים, אלונים ושדרת דקלי וושינגטוניה מרהיבה, מזמינים שילוב נדיר של נוף טוסקני וניחוחות של ארץ התנ''ך
מסבא עזריה, הפלאח האגדי, למד דרור אשל שזיתים כובשים עם הנשמה ונותנים לכל זית הרבה אהבה וכבוד. טור אישי במיוחד על תהליך מסיק הזיתים וכבישתם כולל הסברים מדויקים לכל שלב, למי שחולם לנסות בבית
הייתי ממליץ בחום לבקש מהמלצר את ארוחת הטעימות, על אף שאינה מופיעה בתפריט. הרעיון העומד מאחוריה הוא שהשף מוציא במגע אישי ויצירתי בין שבע לאחת-עשרה מנות. מי שאינו שבע אחרי אחת-עשרה מנות יקבל עוד ועוד מנות שייכנע.