בקנדה, מספר השף אורן רון, יש סירופ מייפל ייחודי לכל מחוז, ממש כמו עם היין אצל הצרפתים או האיטלקים, ויש אפילו גוף ממשלתי שקובע את מידת האיכות של הסירופ. טור לכל מי שחשב שמייפל הוא רק סוכר נמס עם מתכונים מפתיעים בסופו
השף אורן רון חזר מטיול ארוך בארה''ב ובפיו שאלה אחת: למה לעזאזל באומה הגדולה והמתקדמת ביותר בעולם אי אפשר להשיג קפה נורמלי?
על מה אתם חושבים כשאומרים לכם את המילה קפה? בטח לא על מנגל. השף אורן רון עם דרכים חדשות ליהנות מהנוזל החום והריחני שאנו מכירים כל כך טוב, ועם מתכונים לתבשילים בקפה.