לעיקרית בחרנו בדג פילה סלמון מתובל ברוטב חמאת לימון. ריחו התפשט באוויר וצבעו היה כצבע אפרסק שובב. הדג תובל בדיוק במידה הנכונה וטעמו היה רך ועדין...'' רונית טל ירדה מתחת לפני הים והגיעה לתפוח סדום שבים המלח
''הדולמה, או בעברית עלי גפן, הגיעו כשהם חמים ומזמינים, צבעם ירוק עז ותוכנם עשיר ומשביע. ללא ספק, צריך לדעת לאיזו אמא להיוולד בכדי לחוות טעם שכזה...'' רונית טל וחברה נפגשים בדדה וזוכים להכיר טעמים חדשים
איציק פיינשטיין, השף הראשי של רשת הבשרים אל גאוצ'ו, מצליח לרתק אותנו בכל הקשור לעולם הבשר – כיצד לקנות בשר איכותי? מהם סימני ההיכר? מהן הטעויות שאנו עושים? ועוד. רונית טל תחשוב עכשיו פעמים לפני שהיא מקפיאה בשר
''לשולחננו הגיע שניצל ענקי, בכל מובן המילה. השניצל עשוי דק אבל בהחלט יכול להספיק לשני אנשים המשתוקקים לאכול. טעמו הזכיר טעם של שניצל ביתי וכל ביס העלה חוויה אחרת מתקופת הילדות...'' רונית טל סגרה חובות ישנים בקפה Y
''אדי ריח משכר של כבד עלו לאוויר והספגטי השתלב מצוין עם השמנת והיין האדום המתקתק. חברי הגדיר את טעם הספגטי כפרוע ומסעיר, מי אני שאתווכח...'' רונית טל ביקרה ביום הבחירות באמורה מיו והרגישה שעשתה בחירה מצוינת