פסח אמנם מחייב שמירה על חוקי כשרות מסוימים, ואי אפשר להשתמש בקמח או שמרים. אבל מי אמר שזה מוביל בהכרח לתפריט הקבוע של גפילטע פיש ועוגיות בוטנים? השף ניר דגן מפימנטו מציע רעיונות לארוחת חג כשרה לפסח, בסגנון לטיני
מה עושה שף כשאוסרים עליו להשתמש בחומר גלם בסיסי כמו קמח חיטה? מגלה יצירתיות. השף ניר דגן בוידוי חושפני על כל הדרכים להתמודדות עם איסורי מזון בתרבויות השונות, ויש כמובן גם מתכונים כשרים למהדרין
השף ניר דגן מפימנטו בכתבה שנייה בסדרה על ההיסטוריה של האוכל. והפעם, על דרכם הפתלתלה של מאכלי הרחוב מהדוכן למסעדות הגורמה האופנתיות. ויש גם מתכון לסביצ'ה בנוסח פרואני
נסו לדמיין את המטבח האיטלקי ללא עגבניות או את האוכל הרומני ללא ממליגה, ומה עם ארגנטינאים בלי בשר בקר?! וקולומביה בלי קפה?!! ניר דגן פותח צוהר לתהליכים שהשפיעו על המטבח הלאומיים כפי שאנחנו מכירים אותם כיום. כתבה ראשונה בסדרה
המקסיקנים הם עם שלוקח את האוכל שלו ברצינות ואת הטורטיות שלו עוד יותר ברצינות, אומר השף ניר דגן, בעצמו חובב גדול של אוכל לטיני, ומתנדב להסביר מה ההבדל בין טורטיה לבוריטוס ומהם אם כך, הטאקוס?
השף ניר דגן מבאר אחת ולתמיד מהו פיוז'ן ומוסיף מתכון לסביצ'ה סשימי בטורטיות של נורי