"קלתית בצק פריך אפוי עם מילוי של כרישה, עגבניות מיובשות וגבינות עיזים, כשלצידו הגיע סלט שורשים עם שבבי בוטנים מלמעלה, הבצק של הקיש היה פשוט פנטסטי ונימוח, ללא ספק עם בצקים יודעים לעבוד כאן..." נורית פורן, בית קפה "קוקיה", קיבוץ דפנה
"מנה נוספת נהדרת של סלט חלומי מוקפץ שהיה מתובל בצ'ילי מתוק, רוטב שזיפים ואגוזים. אני חייבת לציין שלא נשאר פירור בצלחת, הרוטב היה כ"כ מתאים והתחבר להכל בצורה מושלמת ומדויקת..." נורית פורן, קפה אלריף, כפר מעיליא
"ברגע שפתחנו את הביצה שהייתה עם טעם קרמי וחמאתי, עפו לנו הטעמים בפה והשתלבו נהדר עם התרד, שמנת ופרמזן. אפילו הלחם היה מיותר פשוט חיסלנו את כל הצלחת עם מזלג והתענגנו על כל ביס..." נורית פורן, קארם, פטיסרי ובית קפה צרפתי בשכונת נחלת יצחק, תל אביב.
"זרמו לשולחן גם פטריות פורטובלו בגריל עם גבינת מוצרלה, עגבניות, נבטי חמנייה, צנובר ובלסמי מצומצם, מנה יוצאת מהכלל, חמימה ונימוחה עם טעמים עדינים ונכונים..." נורית פורן חוזרת לטעמים ולניחוחות של צל תמר בקיבוץ אשדות יעקב
"דג דניס בגריל עם רוטב של שום לימון בצד הוגש למרכז השולחן. הדג היה טרי ועסיסי ותובל בטעמים עדינים שהשתלבו באופן הרמוני למנה שהוכתרה כגולת הכותרת של הארוחה..." נורית פורן מבקרת בכוכב הגליל, מסעדה מזרחית אותנטית בכניסה לכפר נחף