לחם קמה הינה מאפייה משפחתית הנוסדה בשנת 52 וידועה היום בלחמיה האיכותיים והמגוונים. המקום מתמחה באפיית לחמים מיוחדים במינם במילויים שונים ובתוספות שונות, ללא סוכר וללא שמרים, בעבודת יד.
אחרי יותר משנתיים של פעילות אינטנסיבית בדירת מגורים שהוסבה למאפייה סודית והפכה מוקד עלייה לרגל למעריצים ומכורים; אחרי אלפי כיכרות נלסון שהפכו לשם דבר בעיר; אחרי אינספור לילות מקומחים ונטולי שינה; ואחרי שמצאנו, סוף סוף, את הלוקיישן המושלם, אנחנו עושות "שק קמח" לכל הציוד... ולוקחות את לחמנינה לעתיד מרגש בביתה החדש.