בשנת 1999 נולד אצל ליאור וטל שניר הרעיון של יצור ושיווק קישים ייחודיים בעבודת יד ואשר מתאפיינים בשילובים ובטעמים מיוחדים. במהלך השנים גדל מגוון המוצרים ונוספו מנות מיוחדות - טרינים, מטבלי גבינה, ממרחים ולזניות.
מסעדת הקצב מתמחה בבשר אנטריקוט בלבד ומזמינה את הסועדים ליהנות מאנטרקוט מיושן, איכותי, טרי ורך במיוחד המגיע במגוון צורות: סטייק, רצועות, המבורגר וקבב. הבקר במקום מגודל ברחבי הארץ ועובר יישון במרתף היישון במקום במשך 21 יום. השף פרנק אזולאי מגיש לסועדים את מגוון מנות הבשרים על מגש עץ עם מבחר רטבים, סלטי בית, לימונדה טבעית ולחם ריחני וחם שנאפה במקום. וכל זאת במחירים ידידותיים.
הקצב הירוק, המסעדה הטבעונית הממוקמת ברחוב בן יהודה בתל אביב, מציעה מגוון תחלופות למנות המבורגר, שווארמה, נקניקיות ואפילו עראייס. כלל המנות מגיעות אלינו היישר מן הצומח ומתובלות בתיבול ייחודי למקום. בנוסף, ניתן למצוא בתפריט מגוון תוספות וקינוחים.
מסעדת המבורגרים טבעונית בעפולה. התפריט מציע מבחר המבורגרים העשויים מעדשים ושעועית. כתוספות יש ציפס בטטה, כרובים, סלטים ועוד
הרובע השישי הוא ביסטרו צרפתי הממקום בכיכר המדינה בתל אביב. ברובע השישי תוכלו ליהנות מתפריט צרפתי-ים תיכוני המורכז ממנות בשרים, דגים ופירות ים.
מסעדה בשרית כשרה בירושלים. מציעה מגוון של בשים, מנות פתיחה ועוד. קיימות אופציות לצמחונים וטבעוניים.