בפרוץ עלינו חגי תשרי גייסנו את מיטב המוחות וקיבצנו עבורכם צרור מתכוני חג מנצחים. האוסובוקו בפירות יבשים של ארז שטרן, קבב הלוקוס על קרם כרישה וחצילים של מנחם כץ, סלט הירוקים וגרעיני הרימונים של בל קפצן, עוגיות הדבש החלומיות עם התבלינים של אורי שפט ועוד ועוד. פרויקט שלא מתחילים את השנה בלעדיו
החום והלחות מעוררים בשף ארז שטרן מחשבות שונות ומשונות, וכמובן, גם מתכונים מיוחדים לקיץ. מי אמר מרק מלון קר ולא קיבל, למה ראש ממשלת יפן כבר לא לובש חליפות בקיץ, ואיך לכל הרוחות מכינים קפה ברד בבית? כל התשובות כאן
המאייר המוכשר עמוס בידרמן נשלח על ידינו להתארח בסדנא לאוהבי בשר של ארז שטרן וערן אופיר וחזר עם תיאור קריקטוריסטי של הערב: ארז שטרן בתפקיד אפרים קישון מדג'ה גב אל גב עם השף ערן אופיר. במקום דיסקים מונחים לפניהם נתחי בשר אדומים ועסיסיים ובמקום אולם מלא רוקדים יש להם קהל זללנים נהנתן
שפרה צח, הקופירייטרית הפרטית שלנו, המציאה את המילה שקובי מידן מחפש כבר ארבע תכניות – תחזוגיות. כדי לצקת בה תוכן היא לקחה את בן זוגה ואבי ארבעת ילדיה לארוחה רומנטית אצל השף ארז שטרן
החגים מאחורינו ושגרה ארוכה ומייגעת לפנינו. איך שוברים אותה? הנה כמה רעיונות לסדנאות בישול שיזרימו בכם דם חדש. לא לבשלנים בלבד.
מסתבכים עם הגפילטע פיש? טוחנים שעות במטבח כשהפנטזיה לצאת גדולים בערב החג מתרחקת מכם מהר יותר משנת תשס''ה? השף ארז שטרן עם הצעה לתפריט חג מדהים ומתכונים שיעשו לכם חיים קלים.
המצווה הראשית בחג השבועות היא כיבוד, נתינה והבאת ביכורים. המנהג והכוונה הם להתגאות בתבואת ארצנו. לרגל החג מכבד אותנו השף ארז שטרן בתנובת הטנא שלו – מתכונים.
עברו כמה שנים מאז אבל ארז שטרן עוד זוכר בגעגועים את שנות לימודיו ב- Institut Paul Bocuse בליון שבצרפת, אחד מחמשת בתי הספר הטובים בעולם. השאטו המרכזי, השטיח האדום שחיכה לו בכניסה ויותר מכולם, העבודה בסיזון, המסעדה שבה מבשלים תלמידי בית הספר. טקסט חובה למי ששוקל לצאת ללימודי בישול בחו''ל.
האפשרויות בריזוטו הן בלתי מוגבלות מבחינת וירטואוזיות של תוספות וטעמים. השף ארז שטרן, שמארח את הסועדים בביתו הפרטי והמעוצב בחר בשני המרכיבים הללו כדי להקל על כולנו את תקופת החורף הקרירה.