סדנאות בישול מומלצות לחודש נובמבר, פרויקט מיוחד


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

החגים מאחורינו ושגרה ארוכה ומייגעת לפנינו. איך שוברים אותה? הנה כמה רעיונות לסדנאות בישול שיזרימו בכם דם חדש. לא לבשלנים בלבד.

בבתי הספר לבישול נערכים בימים אלה לתחילתה של שנת קורסים מופלאה הכוללת ארוחות צרפתיות, סדנאות סושי, דגים ופירות ים, סדנת לחמים ומאפים, סדנה לפיסול בצק סוכר ועוד. לפניכם מבחר מסדנאות חודש נובמבר המומלצות.

4chef
בחלל ההדגמה של רשת החנויות 4chef ניכרת בימים אלה תכונה רבה, לקראת עשרות סדנאות הבישול שיתקיימו בו בחודשים הקרובים. ב-3.11 למשל, יום ה' בשעה 17:00, תתקיים סדנא עם השף מנה שטורם שילמד איך להכין סוגים שונים של בצק פסטה ופסטות ממולאות, רביולי גבינות, טורטליני דלעת, סהרוני תרד, רביוליני במילוי סלק ושעועית, ועוד. המחיר: 200 שקל.
למחרת, ב-4.11, ב-10:00 בבוקר, תתקיים סדנא עם השפית מיכל מואב שתתמקד בבצק פריך, רגיל ומתוק. בסדנא יכינו המשתתפים קיש לוריין, טארט תפוחים וטארטלטים קלאסיים של קרם פטיסייר ופירות מזוגגים. מחיר: 185 שקל.
ב-10.11, יום ה', תתקיים ב-4chef סדנה מיוחדת לבישול דגים ופירות ים עם השף אייל לביא ממסעדת פסטיס. סדנה מיוחדת לבוגרי סדנאות קודמות ולכל מי שיודע את העבודה הבסיסית עם פירות ים. בסדנה יכינו המשתתפים ביסק סרטנים עשיר, קלמרי ממולא בנוסח פרובנס, שרימפס טמפורה עם סלט שורשים ועוד. המחיר: 215 שקל.
4chef
קרליבך 11, תל אביב
טלפון: 5611803 – 03

אסנת סדן סדנאות מתוקות
אסנת סדן מתמחה בניפוח סוכר, בפיסול בבצק סוכר ובהכנת עוגות מקושטות לכל אירוע, מיומנות מהסוג שכל הורה, ובואו נודה על האמת, כל אמא, במשרה מלאה צריכים להכיר. מדובר בהתעסקות שהיא על קו התפר בין בישול לאמנות שימושית שמייצרת הרבה שעות של תרפיה.
בשלושת ימי שישי הראשונים של נובמבר מעבירה סדן סדנת עיצוב עוגות עם בצק סוכר. הסדנאות מתקיימות בעין שריד, בין 8:15 ל-12:45. ביום שלישי ה-15.11 תתקיים סדנת ''זילופים מטריפים'' בין 9:00-13:30, וב-22.11 בין 9:00-11:30 מפגש הכרות חינם בשם ''כיופים טעימים''. כל שאר הסדנאות עולות עד 250 שקל.
אסנת סדן סדנאות מתוקות
עין שריד
טלפון: 7962689 – 09

טוסקנה Mia
טוסקנהמיה מתמחים בתפירת חופשה קולינרית אולטימטיבית בטוסקנה, כזו שכוללת סדנאות בישול לצד לינה באחוזה כפרית, יחד עם טיולי רכיבה, ביקור ביקבים ובמסעדות מקומיות וטיסות. את החופשה מתאימים בחברה לעונת השנה ולמשך הזמן הרצוי לכם, והיא יכולה להיות סופשבוע רומנטי כמו גם שבוע גיבוש לצוות מנהלים. סדנאות הבישול המעשיות המשולבות בחופשה הן בהדרכת שפים איטלקים מקומיים.
עוד אפשרות קצת פחות קוסמת אבל הרבה יותר נגישה, היא סדנת בישול קבוצתית בארץ, בביתכם או בוילה יוקרתית. מדובר בסדנא מעשית של אוכל איטלקי שבה מכינים המשתתפים במו ידיהם ארוחה בת 3-4 מנות, ובסוף הסדנא יושבים יחד לארוחה.
טוסקנה Mia
טלפון: 4647560 – 054

ארז שטרן
השף ארז שטרן מציע קורסי בישול ואפיה בסגנון של למידה פרונטלית, הכוללת הסברים, הכנה של המנות על ידו תוך הדגמה, ולסיום, טעימה של המנות על ידי האורחים. רשימת הקורסים של שטרן ארוכה וגמישה, וכוללת בין היתר קורסים מן המטבח האיטלקי, הצרפתי, האסיאתי, קורס מתכוני בשר ועופות, מבחר מתכוני דגים, חזיר וקינוחים.
מחיר קורס: 220 שקל למשתתף ואורך כל סדנה כ-4 שעות.
ארז שטרן
תלמוד ירושלמי 9, שכונת בבלי, תל אביב
טלפון: 6020414 – 03