בחווה גדל עדר עיזים אורגני, ומשמעות הדבר היא שהעיזים רועות כל השנה במרעה טבעי. מהחלב של העיזים הללו מייצרים במקום יוגורט עיזים ומבחר גבינות. כמו כן מגישים כאן ארוחת בוקר, ניתן לערוך סיור בדיר העיזים ויש אפשרות לערוך פיקניק בשטח החווה עם המוצרים שנמכרים בחנות שצמודה לדיר.
רוב הסיכויים שאתם מכירים את הגבינות המשובחות של חוות קורנמל, ממעדניות רבות ברחבי הארץ. אבל התוצרת של חוות הבודדים הזו, דרומית לצומת טללים, אינה מסתכמת רק בגבינות. ענת ודניאל קורנמל, שעלו לקרקע ב,1997- פתחו פה גם מסעדה קטנה ונעימה, שתפריטה מבוסס על גבינות העיזים.
בחומוס אבו איסמעיל בנמל יפו, ניתן למצוא חומוס טרי וטעים, פלאפל, סלטים ועוד, והכל באוירה ביתית.
מסעדה מזרחית אותנטית בקניון לב המפרץ, מציעה בשרים על האש, חומוס וסלטים מזרחיים.
חומוסיה בעלת חומוס טרי שמוכן במקום, פלאפל ומבחר סלטים.
חומוסיית אבו שוקרי בשרונה מרקט מציעה מגוון רחב של סלטים, מנות חומוס ומסבחה, פלאפל, שיפודים, ממולאים, תבשילים, חמוצים, בשרים ומעורב על האש, מרק קובה חמוסטה ומרק קובה סלק.