Williams בר-קפה, המקום ממוקם ברחוב סוקולוב המרכזי אבל מצליח לייצר אווירה שקטה ואינטימית של בר-קפה שכונתי, התפריט לוקח את המנות הרגילות ונותן להן טוויסט מעניין ב Williams בר-קפה תוכלו להנות ממבחר סלטים מעולים, ארוחות בוקר עשירות ומפנקות, פסטות מיוחדות במבחר רטבים (חלבי או בשרי), כל סוגי הכריכים במבחר ממרחים, גבינות ותוספות, תבשילים מיוחדים כמו גיוזה – עגבניות טריות מגורדות עם תרד וירקות שורש ברוטב שמנת, קינואה במגוון צורות הגשה, לחמי הבית, מיצים טבעיים סחוטים במקום, קינוחים ועוד
ויליג' גרין מציעה תפריטי בוקר, צהריים וערב מקוריים ומגוונים, ובלילה הופכת לבר טבעוני עם נשנושי בר ואלכוהול קליל, המבוסס על תמציות תוצרת בית, כשברקע מוזיקה מתאימה. בתפריטים, המשתנים מדי יום, מגוון גדול ויצירתי של סלטים ותבשילים, מרקים ופשטידות, פסטות וממולאים, קציצות ועוד. מטבח המסעדה מבוסס על מוצרים וחומרי גלם טריים ואיכותיים
בר יין שהוקם כחלק מעידוד מסורת היין המתפתחת. חוויית בילוי ייחודית המשלבת בין מגוון רחב של יינות איכות מהארץ ומהעולם לבין תפריט אוכל עשיר.
בר וחנות יין בהשראה ונציאנית, תפריט אוכל המורכב בעיקרו מ"צ'יקטי" סוג של טאפאס איטלקי שמקורו בוונציה, לצד מספר מנות חמות נוספות. הווינריה פועלת במתכונת של חנות יין עם דמי חליצה, תפריט היינות הוא למעשה מחירון היין בחנות. את היינות ניתן לקנות בחנות ולקחת הביתה, כאשר היושבים בבר יוכלו לשתות את היינות מהחנות בתוספת דמי חליצה במחירים אטרקטיביים.
מסעדה עם תפריט דרום אמריקאי בטמרה המציעה בשרים, דגים, אוכל איטלקי ועוד.
מסעדת ויסטה, השוכנת בחוף דלילה ליד המרינה באשקלון, הינה מסעדת שף. המסעדה מתהדרת בתפריט פיוז'ן כשר, המשלב את כל הטוב שבעולם: טעמים מענגים מהמטבח הצרפתי קלאסי עם טאץ' מודרני ונגיעות אסייתיות – כולם עטופים בחמימות ים תיכונית נעימה.
מסעדת ויצמן באשדוד מציעה בשרים בסגנון מרוקאי אותנטי. מסעדה כשרה בד"צ בהשגחת הרב מחפוד.
מסעדת שף חדשה בטבריה המגישה "וריאציות עדכניות לאוכל טברייני מסורתי".
ויקי כריסטינה הינו טאפאס בר הממוקם במתחם התחנה בנווה צדק. בויקי כריסטינה מטבח טאפאס בסגנון קטלוני עליו מנצח דודי בן דוד. כמיטב המסורת הספרדית, המוסיקה המושמעת במקום כוללת את מיטב הסגנונות הלטיניים ומתפתחת בהדרגה במהלך הערב. בנוסף למבחר הטאפאסים תוכלו ליהנות מלמעלה מ-120 יינות שונים.
וניה ביסטרו מציעה תפריט אוכל שמבוסס על תוצרת מקומית ושואב השראה מהביסטרו הקלאסי-ים תיכוני.