Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> המבורגר עם פטריות כמהין על בסיס טוסט טוסקני

המבורגר עם פטריות כמהין על בסיס טוסט טוסקני

המבורגר עם פטריות כמהין על בסיס טוסט טוסקני

תיאור המתכון

מאת השף אבי שקרל ממסעדת בליני

מרכיבים

אופן ההכנה


1. לטחון לבד או לבקש מהקצב לטחון את כל הבשרים טחינה גסה אחת
2. לגרר את ת רבע פטרית הכמהין ואת שמן הזית אל הבשר הטחון , להמילח ולפלפל. ולהניח בצד לחצי שעה כדי שהטעמים יתחברו
לאחר חצי שעה לערב את כל החומרים.
3. ליצור 4 קציצות. להשאיר במקרר לפחות לשעה (לא לדחוס מדי את הבשר)
4. על גריל גחלים בחום בינוני לצלות את ההמבורגרים למידה הרצויה. עדיף מדיום או מדיום רייר
מלמעלה לזרזף מעט שמן זית, מלח גם ולגרד את רבע פטריות הכמהין הנוספת
5. להגיש מעל הברוסקטה/טוסט



קישורים:
מסעדת בליני
המתכון באדיבות
מסעדת בליני יחיאלי 6, תל אביב הצג טלפון