Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק גיספצ'יו קר

מרק גיספצ'יו קר

מרק גיספצ'יו קר

תיאור המתכון

מתכון ספרדי הלקוח מהמטבח האנדלוסי. מוכר כמרק עגבניות קר ומתאים לתקופת הקיץ! בתיאבון :)

מרכיבים

אופן ההכנה

טוחנים את הכל עם בלנד סטיק חוץ מהשמן
מסננים אלא אם כן רוצים מרקם גס
מחזירים לקערה ושוב טוחנים ומוסיפים שמן זית בהדרגה תוך כדי טחינה
מקררים שלוש שעות
להגשה יוצקים לקערת מרק
עם מקלות מלפפון
ו-3 קוביות קרח

המתכון באדיבות
מסעדת פונדק עין כרם המעיין 9, ירושלים הצג טלפון