מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מקרון בולו ופירות יבשים בליווי קוביות אגסים

מקרון בולו ופירות יבשים בליווי קוביות אגסים

מקרון בולו ופירות יבשים בליווי קוביות אגסים

תיאור המתכון

ממטבחו של השף מוטי בוחבוט, שף ראשי מלון ענבל ירושלים

מרכיבים

אופן ההכנה

• להקציף במיקסר בעזרת גיטרה למסה שומנית את החמאה והסוכר עד להכפלת הנפח.
• לסירוגין יש ליצוק את חלבון הביצה והקמח עד לבליעה מלאה.
• להוציא מהמיקסר ולקפל פנימה את הפירות המסוכרים.
• להעביר לשק זילוף עם צ'ינטר עגול ולזלף רוזטות דמוי מקרון על נייר פרגמנט.
• להעביר את נייר הפרגמנט למגש אפייה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ – 20 דקות
• לצנן את העוגיות וניתן להדביק אחד לשני עם מעט ריבה מעורבת .

הצעת הגשה:
• 2 אגסים קלופים וחתוכים לקוביות גדולות .
• 1 כוס מים
• 1 כוס יין אדום
• קורט קינמון
• 2 כפות סוכר
• 1 כף קורנפלור מדולל ב – 1/4 כוס מים
ההכנה:
• לבשל את כל המרכיבים בסיר עד לרתיחה וריכוך, להוסיף את הקורנפלור עד לרתיחה נוספת ולהוציא מהאש להעביר לכלי מכוסה ועטוף.
הרכבת המנה:
• להניח על צלחת הגשה 3 מקרון בולו לזרות מעל מעט אבקת סוכר , ומעט רוטב פסיפלורה בדופן הצלחת יש ליצוק מעט קוביות אגסים ורוטב יין אדום ניתן להוסיף כדור סורבה פירות ולהגיש.

המתכון באדיבות
מסעדת סופיה ז'בוטינסקי 3, מלון ענבל, ירושלים הצג טלפון