פסטה סלמון
תיאור המתכון
פסטה סלמון וטימין
מרכיבים
- 100 גר" קוביות פילה סלמון
- חצי פלפל קלוי חתוך לקוביות
- 5 גבעולי אספרגוס
- 2 גבעולי טימין
- 60 גר' חמאה
- 3 שיני שום כתושות
- שליש כוס יין לבן
- 100 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מקפיצים חמאה, מלח, פלפל וטימין במחבת, מוסיפים את קוביות הסלמון, הפלפלים, אספרגוס ושום, מקפיצים קלות, מוסיפים את היין, מצמצמים קלות ומוסיפים שמנת.
זה הזמן להוסיף את סוג הפסטה האהוב עלינו!
הערות
באדיבות השף סהר רפאל
המתכון באדיבות
|
מסעדת כרמים
בכניסה למושב , סגולה
הצג טלפון
08-8505859
|