סילבסטר שיפודי שרימפס ובייקון
תיאור המתכון
שיפודי שרימפס ובייקון
מרכיבים
- רצועות בייקון פרוסות דק לפי הכמות הרצויה
- שרימפס גדול במידה 36/30 מקולף מסוג בלאק טייגר לפי הכמות הרצויה
- עגבניות שרי
אופן ההכנה
מגלגלים את הבייקון סביב השרימפס ומשפדים על שיפוד בין כל שרימפס ושרימפס מוסיפים עגבניית שרי (3 שרימפסים זה בהחלט מכובד).
מחממים מחבת גריל (פסים) וצולים את השיפודים עד להשחמת הבייקון ומגישים מיד עם כוס שמפניה חגיגית.
הערות
באדיבות דיוויד לוי מסעדת אוונגרד
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוונגרד
ראול וולנברג 18, מתחם שוק הצפון, תל אביב
הצג טלפון
03-6480082
קופונים לאוונגרד
|