סביצ'ה סלומון וסלק

סביצ'ה סלומון וסלק

תיאור המתכון

סביצ'ה סלומון וסלק

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת מוס הגבינות: טורפים בעזרת מטרפה היטב את גבינת העזים, גבינת השמנת והטימין בתוך קערת נירוסטה (במידה והתערובת קשה ניתן להוסיף 2-3 כפות של חלב או יוגורט)
הכנת המנה: מערבבים יחדיו את שארית המרכיבים (כולל הסלמון) בקערה נפרדת
מכינים על גבי הצלחת 3-4 פרוסות של סלק
מזליפים את גבינת העזים על הסלק (אפשר להיעזר בכפית)
מניחים כף וחצי סביצ'ה סלומון מעל (חצי על הגבינה וחצי על הצלחת)
ניתן לקשט את המנה עם מעט גרדת לימון מעל

הערות

באדיבות השף סהר רפאל ממסעדת "כרמים" במושב סגולה. המסעדה מציעה חוויה קולינרית ייחודית לצד התענגות על הפריחה של הטבע ומרחבי הכפר הפתוחים.

המתכון באדיבות
מסעדת כרמים בכניסה למושב , סגולה הצג טלפון