Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עצמאות: קבב על שיפוד בטטה

עצמאות: קבב על שיפוד בטטה

עצמאות: קבב על שיפוד בטטה

תיאור המתכון

באדיבות השף סהר רפאל ממסעדת "כרמים" במושב סגולה

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הקבב: מערבבים את כל החומרים ביחד ויוצרים עיסה אחידה. מכניסים למקרר למשך כחצי שעה עד להתמזגות הטעמים.

הכנת הבטטה: קולפים בטטה בינונית , ופורסים אותה לפרוסות בעובי של 1 ס"מ. חותכים את הפרוסות למקלות, מתבלים בשמן זית, מלח גס ומעט סוכר חום. מכניסים לתנור למשך 16-18 דקות בטמפרטורה של 170 מעלות צלזיוס (מקלות הבטטה ישמשו אותנו בהמשך כשיפוד)

הרכבת המנה: לוקחים כמאה גרם בשר ויוצרים כמעין תיבה. מניחים במרכז את שיפוד הבטטה, מקפלים ומהדקים (הקפידו כי קצוות הבטטה יבלטו משני הצדדים באורך של כ-1/2 ס"מ). צולים את השיפוד על גריל פחמים או מחבת ברזל לפי הנדרש.

אופן ההגשה: ניתן להגיש בליווי רוטב צ'מיצ'ורי, המורכב משמן זית, עשבי תיבול ומיץ לימון.

המתכון באדיבות
מסעדת כרמים בכניסה למושב , סגולה הצג טלפון