מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> סינטה בקר על אורז אדום

סינטה בקר על אורז אדום

סינטה בקר על אורז אדום

תיאור המתכון

מנה עיקרית משביעה וטעימה, באדיבות השף סהר רפאל ממסעדת "כרמים" במושב סגולה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת האורז: יוצקים מים לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים את האורז ללא מכסה במשך כ-13 דקות. מסננים ומניחים בצד. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את הצנוברים ומטגנים קלות. מסירים מהאש, מוסיפים את האורז, המלח והזעתר ומערבבים.
הכנת הסינטה: פורסים את הסינטה ל-8 פרוסות שוות. מושחים בשמן זית וזורים מעט מלח ופלפל. צורבים את הסינטה במשך כ-2 דקות מכל צד.
הגשת המנה: מניחים את הסינטה על האורז ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת כרמים בכניסה למושב , סגולה הצג טלפון