סינטה בקר על אורז אדום
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 35 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מנה עיקרית משביעה וטעימה, באדיבות השף סהר רפאל ממסעדת "כרמים" במושב סגולה.
מרכיבים
- חומרים לאורז:
- ½ 1 כוסות אורז אדום
- 2 ליטר מים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית מלח גס
- 4 כפות שמן זית
- 3 בצלים קצוצים דק
- 3 כפות צנוברים
- עלי זעתר
- חומרים לסינטה:
- 1 ק"ג סינטה נקי משומן וגידים
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- 6 כפות שמן זית
אופן ההכנה
הכנת האורז: יוצקים מים לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים את האורז ללא מכסה במשך כ-13 דקות. מסננים ומניחים בצד. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את הצנוברים ומטגנים קלות. מסירים מהאש, מוסיפים את האורז, המלח והזעתר ומערבבים.
הכנת הסינטה: פורסים את הסינטה ל-8 פרוסות שוות. מושחים בשמן זית וזורים מעט מלח ופלפל. צורבים את הסינטה במשך כ-2 דקות מכל צד.
הגשת המנה: מניחים את הסינטה על האורז ומגישים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת כרמים
בכניסה למושב , סגולה
הצג טלפון
08-8505859
|