עצמאות: כבד עוף ותמר מג'הול
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 60 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות השף סהר רפאל ממסעדת "כרמים" במושב סגולה
חומרים
מרכיבים
- 4 כפות שמן
- 1 בצל בינוני פרוס
- 400 גרם כבדי עוף נקיים
- קורט מלח גס
- קורט פלפל שחור גרוס
- 2 תמרים פרוסים
- ¼ כוס יין פורט
- 1 כף סילאן
אופן ההכנה
מחממים על הגריל מחבת עם שמן זית ומטגנים בצל עד שקיפות.
מוסיפים את הכבדים ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את התמרים ויוצקים יין פורט וסילאן.
ממשיכים לבשל כ-3-4 דקות, עד להסמכת הרוטב.
מסדרים בצלחת גומה של פירה, ומוסיפים את הכבדים והרוטב מעל.
המתכון באדיבות
|
מסעדת כרמים
בכניסה למושב , סגולה
הצג טלפון
072-3281699
|