Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עצמאות: כבד עוף ותמר מג'הול

עצמאות: כבד עוף ותמר מג'הול

עצמאות: כבד עוף ותמר מג'הול

תיאור המתכון

באדיבות השף סהר רפאל ממסעדת "כרמים" במושב סגולה
חומרים

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים על הגריל מחבת עם שמן זית ומטגנים בצל עד שקיפות.
מוסיפים את הכבדים ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את התמרים ויוצקים יין פורט וסילאן.
ממשיכים לבשל כ-3-4 דקות, עד להסמכת הרוטב.
מסדרים בצלחת גומה של פירה, ומוסיפים את הכבדים והרוטב מעל.

המתכון באדיבות
מסעדת כרמים בכניסה למושב , סגולה הצג טלפון