ולנטיין: מסקרפונה תותים ותלתי פילו
- מתאים ל: 3 מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
לכבוד חג האהבה מתכון סקסי וטעים במיוחד של השף סהר רפאל ממסעדת כרמים.
מרכיבים
- 2 דפי פילו
- 100 גרם חמאה מומסת
- רצועות של בזיליקום מ- 10 עלים
- 2 כפות סוכר
- 150 גרם מסקרפונה
- כף דבש
- קורט הל
- גרדת לימון מחצי לימון
- 5 תותים מבושלים קלות בברנדי ויין פורט
אופן ההכנה
מורחים על אחד מעלי הפילו חמאה ובוזקים מעל סוכר. מפזרים את רצועות הבזיליקום מעל מניחים דף נוסף ומהדקים היטב בעזרת סכין חדה. חותכים את הפילו לרצועות ארוכות ולוקחים 2 או 3 רצועות, מקבצים אותם ויוצרים כדור שטוח של תלתלי פילו אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 6 דקות.
מערבבים בקערית את המסקרפונה, הדבש, ההל וגרדת הלימון וטורפים היטב.
הערות
אופן הגשה:
בצלחת נניח 3 יחידות של תלתלי פילו אפויים ומעל את הקרם מסקרפונה ונסיים בתותים עם הרוטב ברנדי ויין פורט
המתכון באדיבות
|
מסעדת כרמים
בכניסה למושב , סגולה
הצג טלפון
072-3281699
|