מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת שוקולד ופירות יבשים ביין

עוגת שוקולד ופירות יבשים ביין

עוגת שוקולד ופירות יבשים ביין

תיאור המתכון

עוגת שוקולד עשירה עם פירות יבשים שהושרו ביין באדיבות שף עמיר לוליאן.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. להקציף את החמאה, סוכר וביצים.
2. להמיס את השוקולד ולהוסיף לתערובת ולערבב.
3. להוסיף קמח, אבקת אפיה וחלב, לערבב ולשפוך לתבנית.
4. להרתיח במשך חמש דקות את היין, מים ומקל קינמון.
5. להוריד מהאש ולהוסיף את הפירות היבשים, להשרות חצי שעה, לסנן ולהניח על העוגה.
6. לאפות בחום של 180 מעלות כ 40 דקות.

הערות

תבנית עגולה או 2 תבניות אינגליש קייק.

המתכון באדיבות
מסעדת ליליות דפנה 2, תל אביב הצג טלפון