עוגיות מנדלברוייט
- זמן הכנה: שעה ורבע
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון מפנק לעוגיות מנדלברוייט הידועות.
מרכיבים
- 2 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 75 גרם חמאה מומסת
- גרידת לימון מלימון אחד
- 240 גרם קמח
- 1.5 כפיות אבקת אפייה
- 100 גרם שקדים
- 100 גרם אגוזי לוז
- 50 גרם חמוציות
אופן ההכנה
1. בקערה, יש להקציף ביצים וסוכר.
2. להוסיף את החמאה המומסת וגרידת הלימון.
3.בקערה נפרדת, יש לערבב קמח, אבקת אפייה, שקדים, אגוזים וחמוציות ולהוסיף לקציפת הביצים והסוכר. לערבל לאיחוד החומרים.
4. יש ליצור שתי כיכרות מהבצק ולאפות כחצי שעה בחום של 170 מעלות. לצנן.
5. לפרוס בסכין לחם לפרוסות בעובי של 1 ס"מ ולאפות 20 דקות נוספות ב- 150 מעלות.