Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > גפילטע פיש בטעמים שונים עם טפנד זיתים, קרם פלפלים או פסטו

גפילטע פיש בטעמים שונים עם טפנד זיתים, קרם פלפלים או פסטו

גפילטע פיש בטעמים שונים עם טפנד זיתים, קרם פלפלים או פסטו

תיאור המתכון

מחפשים שינוי בגפילטע פיש? בואו לגוון ולהכניס בו צבעים וטעמים חדשים, לחג שמח במיוחד.

מרכיבים

אופן ההכנה

טוחנים במעבד מזון את כל המצרכים עם הרוטב הרצוי.
מכינים מהתערובת כדורים או קציצות.
מבשלים בציר דגים או ירקות במשך 20 ד'.


קישורים:
קימל
המתכון באדיבות
מסעדת קימל אירועים השחר 6, תל אביב הצג טלפון