קימל

קימל

הזמנת מקום

בחול המועד מסעדת קימל תציע מנה עסקית מפנקת!
 

המסעדה המקורית של השף שאול בן אדרת כבר כמעט בת 20, ומאז הקמתה ועד היום היא שומרת על אופי כפרי-צרפתי אותנטי.

השולחנות, הכיסאות ואפילו רצפת המסעדה אומרים כולם כפריות, כשהתאורה הרכה והצבעים החמים מוסיפים לאווירה. קימל שוכנת בפאתי שכונת נווה צדק בתל אביב, בתוך מבנה בעל שורשים בני יותר מ-130 שנים, עוד מאז שהיה שייך לשיח' תורכי.

בקימל מכין השף שאול בן אדרת מנעד רחב של מעדנים מחומרי גלם משובחים כמו ירקות ודגים טריים, גבינות טובות, בשרים מיושנים, עשבי תיבול ושמן זית.

התפריט של קימל כולל בראש ובראשונה את מנת הדגל של השף, שמלווה אותו כבר שנים רבות – הלא היא הפואה גרא – פטה כבדי אווז, שמן זית ובלסמי. מלבדה מוצעות כאן גם מנות מוקפדות אחרות כמו קדירת מרק דגים ופירות ים בסגנון בויאבס; רוסטביף לשון ברוטב עגבניות, קינמון והל; קדירת אוסובוקו טלה; מבחר פירות ים בשמנת, יין לבן ושום ורבות אחרות.

לצד האוכל - תפריט יינות עשיר מיקבים מקומיים וביבוא, ולצדו קוקטיילים ייחודיים ושאר מיני אלכוהול.

בקימל ניתן לערוך אירועים במגוון סדרי גודל. חדר ישיבות בעיצוב אנגלי עם ניחוח ויסקי מכיל עד 20 מקומות ישיבה, במרתף הכפרי בעל אופי מרתף היינות ניתן לערוך אירועים הכוללים עד 60 מוזמנים, והחדר הלבן והאלגנטי מכיל עד 100 סועדים. האירועים בקימל יכולים לכלול גם ארוחת טעימות ממטבח השף.

עוד בקימל: ארוחות עסקיות.

*שוברים/קופונים יתקבלו במסעדה כשהם מודפסים בלבד ולא בהצגתם באמצעות הסמארטפון

מסעדות