קיש בטטה בצ'ילי

קיש בטטה בצ'ילי

תיאור המתכון

קלתית בצק פריך, נימוח, במלית בטטה מפתיעה... זה חייב להיות מוצלח! היישר מבית היוצר של קישריה, מתכון מעניין שתמיד קוצר מחמאות.

מרכיבים

אופן ההכנה

* מכינים את הבצק: מערבבים חמאה + קמח במעבד מזון לפירורים. מוספים תבלינים ומים. מעבדים לקבלת בצק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לעשה לפחות.
* מקלפים את הבטטות וחותכים לקוביות. מערבבים עם השמן ומתבלים במלח ופלפל. מכניסים לתנור חם, 180 מעלות, לכ- 3/4 שעה עד שהבטטה רכה.
* מערבבים את השמנת עם ביצים, קורנלפור ותבלינים לתערובת חלקה ללא גושים.
* מרדדים את הבצק ומחוררים בעזרת מזלג. מרפדים את תבנית הקיש.
* מערבבים את הבטטות עם רוטב הצ'ילי ומסדרים על הבצק.
* יוצקים מעל את תערובת השמנת המתוקה.
* מפזרים מעל קוקוס לקישוט ומכניסים לתנור חם.

המתכון באדיבות
בית קפה קישריה כצנלסון 147, גבעתיים הצג טלפון