גפילטע פיש
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: כשעה וחצי
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון לגפילטע פיש בסגנון אמריקאי
מרכיבים
- 1 ק''ג קרפיון טחון בלי עור ועצמות (רצוי לטחון פעמיים)
- 1 כוס ספרייט
- 3 כפות קמח מצה
- 3 ביצים מוקצפות קלות
- כף סוכר
- כף מלח
- 1/2 כף פלפל לבן
- 1 בצל בינוני מגורד
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים יחד ומניחים במקרר למשך כ- 50 דקות.
יוצרים קציצות ומניחים בעדינות בסיר.
מבשלים על אש נמוכה כ- 50 דקות.
מכבים את האש ומשאירים ל- 20 דקות נוספות.
בעדינות מעבירים את הקציצות לתבנית פיירקס, מסננים את הציר, שופכים מעל הקציצות ומקררים ל- 24 שעות.
מגישים עם פרוסת גזר מבושל וחזרת.
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוונגרד
ראול וולנברג 18, מתחם שוק הצפון, תל אביב
הצג טלפון
03-6480082
קופונים לאוונגרד
|