מרק ערמונים עם לבנה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק ערמונים עם לבנה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- גזר אחד בינוני חתוך גס.
- בצל אחד בינוני חתוך גס.
- 300 גרם ערמונים שטופים עם הקליפה.
- 2 תפוחי אדמה חתוכים גס.
- אגוז מוסקט.
- מלח ופלפל שוק טחון.
- טימין.
- 4 שיני שום טריים.
- 4 כפות לבנה
אופן ההכנה
בסיר עם 2 ליטר מים, מכניסים את כל המרכיבים למעט התבלינים (מלח, פלפל, אגוז מוסקט).
מביאים את הסיר לרתיחה על אש בינונית למשך 30 דקות כשהסיר מכוסה לאורך כל הבישול.
לאחר שהירקות התרככו מעבירים אותם לכלי נפרד (שומרים את הנוזלים). מקלפים את הערמונים ומעבירים את כל הירקות כולל הערמונים למעבד מזון. מוסיפים מהנוזלים ומעבדים עד לקבלת סמיכות רצויה.
מעבירים את המרק לסיר חדש, מתבלים ומביאים לרתיחה שוב ל- 2-3 דקות.
מעבירים את המרק לצלחות הגשה ובכל צלחת יוצקים כף לבנה במרכז
המתכון באדיבות
|
מסעדת בליני
יחיאלי 6, תל אביב
הצג טלפון
03-5178486
|