פטוצ'יני ערמונים
- מתאים ל: 1 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטוצ'יני ערמונים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 30 גרם ערמונים (מסוכרים פרוסים)
- 160 גרם פטוצ'יני לבן
- 10 גרם חמאה (חשוב לא מלוחה)
- 2 שיני שום (קצוצות דק)
- 100 מ"ל יין מרסלה (יין מתוק)
- 20 גר' פטריות פורטובלו חתוכות דק (2 פטריות)
- 50 מ"ל שמנת מתוקה 32% שומן
- 20 גר פרמז'ן מגורד
- 10 גרם צנוברים קישוט
- מלח \ פלפל שחור טחון
אופן ההכנה
במחבת על האש נמוכה צורבים את הערמונים עם החמאה והשום. כאשר החמאה התמוססה לחלוטין מוסיפים את הפטריות ומקפיצים הכול יחד למשך דקה. מוסיפים את הנוזלים ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור. מצמצמים את הרוטב.
מבשלים את הפטוצ'יני בסיר עם מים חמים עד למידה הרצויה. מסננים ומוסיפים לרוטב. מקפיצים הכול יחד.
מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה ומקשטים עם צנוברים ופרמז'ן.
המתכון באדיבות
|
מסעדת בליני
יחיאלי 6, תל אביב
הצג טלפון
03-5178486
|