Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> פטוצ'יני ערמונים

פטוצ'יני ערמונים

פטוצ'יני ערמונים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטוצ'יני ערמונים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

במחבת על האש נמוכה צורבים את הערמונים עם החמאה והשום. כאשר החמאה התמוססה לחלוטין מוסיפים את הפטריות ומקפיצים הכול יחד למשך דקה. מוסיפים את הנוזלים ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור. מצמצמים את הרוטב.
מבשלים את הפטוצ'יני בסיר עם מים חמים עד למידה הרצויה. מסננים ומוסיפים לרוטב. מקפיצים הכול יחד.
מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה ומקשטים עם צנוברים ופרמז'ן.

המתכון באדיבות
מסעדת בליני יחיאלי 6, תל אביב הצג טלפון