Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> פלח אבטיח , טרטר אבוקדו , אנדיב טוויל שקדים ופלח אננס טרי

פלח אבטיח , טרטר אבוקדו , אנדיב טוויל שקדים ופלח אננס טרי

פלח אבטיח , טרטר אבוקדו , אנדיב טוויל שקדים ופלח אננס טרי

תיאור המתכון

מאת מוטי בוחבוט, שף ראשי מלון ענבל בירושלים

מרכיבים

אופן ההכנה

• יש לקלוף את האבטיח ולפרוס אותו לפרוסות בעובי של 1 סמ', בעזרת מיקד (קורצן). יש לקרוץ ממנו טבעת בקוטר של 5 סמ', ולהניחה בכוס הגשה.
• יש לקלוף ולחתוך לקוביות קטנות את האבוקדו להוסיף את העירית, הגמבה, צלפים ומיץ הלימון, לערבב יחדיו ולהניח מעט מעל האבטיח, להניח מעל פלח אננס טרי ופלח אנדיב.
• להכנת טוויל השקדים: את כל החומרים מלבד הקמח והשקדים להמיס, להוסיף את ייתרת החומרים ולערבב יחדיו. לקרר כ–שעתיים.
• ליצור כדורים קטנים (בגודל גולה) ולהניח על תבנית מרופדת בסיליקון או נייר אפייה במרחק של 3 סמ' אחד מהשני.
• יש לאפות בתנור בחום 180 מעלות כ–7 דקות, עד לקבלת גוון זהוב, כאשר מתקרר הטוויל מתקשה.
• להוסיף טוויל אחד בכוס ולהגיש.

המתכון באדיבות
מסעדת סופיה ז'בוטינסקי 3, מלון ענבל, ירושלים הצג טלפון