Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פילה סלמון ברוטב חצילים על האש ושמנת

פילה סלמון ברוטב חצילים על האש ושמנת

פילה סלמון ברוטב חצילים על האש ושמנת

תיאור המתכון

מתכון מיוחד לסילבסטר

מרכיבים

אופן ההכנה

צולים את החציל והשום על גריל פחמים ומקפיצים את הבצל הקצוץ בחמאה ושמן זית.
מוסיפים לבצל את היין הלבן והשמנת ולצמצם לחצי הכמות. מוסיפים את ציר הדגים ומצמצמים שוב לחצי הכמות.
קוצצים את החציל והשום ומוסיפים יחד עם מיץ הלימון.
להשלמת טעם יש להוסיף מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם.
את הסלמון יש לצלות על מחבת עד לדרגת מדיום(בינוני) ולהגיש עם הרוטב.


קישורים:
טרין
המתכון באדיבות
מסעדת טרין חוף הקשתות, אשדוד הצג טלפון