פילה סלמון ברוטב חצילים על האש ושמנת
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון מיוחד לסילבסטר
מרכיבים
- 800 גרם פילה סלמון טרי
- 1 חציל בינוני
- 1 ראש שום
- 1 בצל קטן קצוץ
- 1 כף חמאה
- 2 כפות שמן זית
- ½ כוס יין לבן
- ½ כוס שמנת מתוקה
- 1 כוס ציר דגים
- מיץ לימון מחצי לימון
אופן ההכנה
צולים את החציל והשום על גריל פחמים ומקפיצים את הבצל הקצוץ בחמאה ושמן זית.
מוסיפים לבצל את היין הלבן והשמנת ולצמצם לחצי הכמות. מוסיפים את ציר הדגים ומצמצמים שוב לחצי הכמות.
קוצצים את החציל והשום ומוסיפים יחד עם מיץ הלימון.
להשלמת טעם יש להוסיף מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם.
את הסלמון יש לצלות על מחבת עד לדרגת מדיום(בינוני) ולהגיש עם הרוטב.
קישורים:טרין
המתכון באדיבות
|
מסעדת טרין
חוף הקשתות, אשדוד
הצג טלפון
08-8553331
|