שוק טלה

שוק טלה

תיאור המתכון

מתכון מיוחד לסילבסטר

מרכיבים

אופן ההכנה

קוצצים את הנענע והרוזמרין, סוחטים את הלימונים, מוסיפים את הפלפל, המלח והשמן זית. לאחר מכן חורצים בשוט הטלה חורים בעזרת סכין טורנה (סכין קטנה וחדה) ומכניסים פנימה שן שום בכל חריץ.
כעת מורחים את התערובת על השוק ומעסים את הבשר, עוטפים בניילון נצמד ומשאירים למשך 12 שעות.
לאחר 12 שעות יש להוציא את השוק מהניילון ועוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 150 מעלות למשך 45 דק' לאחר מכן מורידים את נייר הכסף מעלים את חום התנור לכ-200מעלות ואופים את השוק לעוד 10 דק'.

המתכון באדיבות
מסעדת קאזה דו ברזיל חטיבת גולני 3 , צמוד למלון נובה/ משטרה, אילת הצג טלפון קופונים לקאזה דו ברזיל