מרק קרם ארטישוק ושרימפס
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק קרם ארטישוק ושרימפס ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 ק''ג תחתיות ארטישוק קצוצים ושטופים
- 1/2 ק''ג שרימפס מקולף נקי
- 1 בצל קצוץ גדול
- 2 שיני שום קצוצים
- 1/2 ל' ציר שרימפס
- 100 גר' חמאה
- 300 מ''ל שמנת
- מיץ מלימון אחד
- מלח
- פלפל שחור גרוס טרי
- אגוז מוסקט מגורד טרי
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בחמאה, מוסיפים את שורש הסלרי והשום עד להזהבה קלה.
מוסיפים את תחתיות הארטישוק וממשיכים לטגן עד ריכוך.
מוסיפים את ציר השרימפס ומבשלים כ-10 דק' על להבה נמוכה.
מוסיפים את השמנת וממשיכים לבשל כ-10 דק'.
מוציאים את הקצף שנוצר ומוסיפים את השרימפס.
מוסיפים את אגוז המוסקט, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומוסיפים מיץ לימון.
מגישים חם.
הערות
המתכון באדיבות מסעדת ''טרין''
קישורים:טרין
המתכון באדיבות
|
מסעדת טרין
חוף הקשתות, אשדוד
הצג טלפון
08-8553331
|