Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים ל ממרחים ורטבים > מרינדה להשריית אסאדו

מרינדה להשריית אסאדו

מרינדה להשריית אסאדו

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרינדה להשריית אסאדו ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה מתבצע במקביל ובשלבים שונים.

צולים את הגמבה והפלפלים על האש, עוטפים אותם בניילון נצמד ומכניסים אותם למקרר.
מחממים את הסוכר עם מעט שמן סויה עד שמגיעים למרקם של קרמל, ממשיכים לחממם את הקרמל על האש ומדללים אותו בעזרת היין האדום. שמים בצד.
קולפים את הפלפלים (שיצאו מהמקרר) ומורידים את הראשים.
מחממים במחבת עם מעט שמן סויה את השום, מוסיפים את הפלפלים את החומץ הבלסמי ואת הקרמל. מבשלים כ- 10 דקות נוספות, מורידים מהאש, מקררים במקרר ואח''כ טוחנים בבלנדר.
את בשר האסאדו סוגרים באש חזקה משני הצדדים (רצוי במחבת ללא שמן). מורחים את המרינדה על האסאדו ומשרים ל- 24 שעות במקרר (ניתן להפוך את האסאדו במרינדה במקרר כפעמיים).
למחרת ... יאלה על האש.

הערות

המתכון באדיבות השף – אומברטו טוקוס
מסעדת ''קאזה דו ברזיל''


קישורים:
קאזה דו ברזיל
המתכון באדיבות
מסעדת קאזה דו ברזיל חטיבת גולני 3 , צמוד למלון נובה/ משטרה, אילת הצג טלפון קופונים לקאזה דו ברזיל