מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק ירקות מחיתי במילוי קציפת ארטישוק

מרק ירקות מחיתי במילוי קציפת ארטישוק

מרק ירקות מחיתי במילוי קציפת ארטישוק

תיאור המתכון

מאת מוטי בוחבוט, שף ראשי מלון ענבל ירושלים

מרכיבים

אופן ההכנה

• בסיר בישול יש לחמם שמן , ליצוק את כל הירקות לטיגון עד לקבלת צבע זהוב.
• מוסיפים את המים וכל שאר החומרים, יש לבשל כשעה עד לריכוך הירקות,
• להשלים טעם עם מלח, פלפל.
• בכלי נפרד יש לערבב את פירה תפוח אדמה + פירה הארטישוק ולהשלים טעם.
• יש לקפל את הפירה לשמנת הפרווה עד לקבלת מסה אחידה ואוורירית.
הצעת הגשה:
• ליצוק מהמרק לכלי הגשה ומעל המרק יש להניח כף מקרם הארטישוק, לזרות מעל מעט שמן זית ולהגיש.

המתכון באדיבות
מסעדת סופיה ז'בוטינסקי 3, מלון ענבל, ירושלים הצג טלפון