כמו רבים וטובים גם טל הרשקוביץ מצא את ייעודו בחיים בעת שירותו הצבאי, כשמונה כחייל צעיר כאחראי על הספקת המזון לכל בסיסי הדרום. הלימודים בתדמור בתום השירות היו המשך טבעי ומאז, הוא מאכיל מקצועי.
כמו רבים וטובים גם טל הרשקוביץ מצא את ייעודו בחיים בעת שירותו הצבאי, כשמונה כחייל צעיר כאחראי על הספקת מזון לכל בסיסי הדרום. הלימודים בתדמור בתום השירות היו המשך טבעי ומאז, הוא מאכיל מקצועי. כרטיס ביקור הפעם עם השף של הבר-קפה-מסעדה ההרצליאני הפופולרי ובסופו מתכון לרול ברווז.
שם: טל הרשקוביץ.
מסעדה: סבסטיאן.
עבודות קודמות: מסעדת ''גריל האוס'' באילת, קלואליס ברמת גן ומיכאלי ברשפון.
לימודים: ''תדמור''
סגנון בישול: ''הכל''
מנת דגל: ''רביולי מח''.
לעולם לא אבשל: ''סושי''.
חומרים אהובים: ''הכל''.
אוהב לאכול: ''הכל''.
השראה : ''יונתן רושפלד''.
הקהל הישראלי: ''אוהב לאכול''.
חלום: ''לבשל עם יונתן רושפלד''.
מתכון לרול ברווז:
רבע ברווז טורטייה אחת (קנויה)חרוסת פרסית מתובלת50 גרם מיונז שני בצלים ירוקיםרבע גמבה אדומה וגמבה צהובה מעט עלי אורוגולה
אופן ההכנה:1. מטגנים את הברווז עד לקבלת פריכות.2. מורחים את המיונז ואת החרוסת המטובלת על הטורטייה, פורסים את הברווז לאורך הטורטייה עם הירקות ומגלגלים עד לקבלת רול.
סבסטיאןמשכית 33, הרצליה פיתוחטלפון: 9513939 – 09
טל הרשקוביץ' לסבסטיאן
סבסטיאן. הריהוט יובא משוקי פשפשים בבלגיה ובהולנד
גם בר, גם מסעדה וגם בית קפה
רול הברווז בכבודו ובעצמו