מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > טיפים> מתכו למרק עוף צח

מתכון למרק עוף לחורף חם


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מרק עוף צח הוא התשובה עבורכם לחורף הקר. קבלו מאתנו מתכון מפנק ופשוט להכנה.

מרק עוף צח הוא המנה הכי מנחמת לימי החורף הקרים, מרק שרק הניחוחות שלו עושים טוב על הלב.
לגימה קטנה מהמרק ואנחנו מרגישים טעם של בית ושל זכרונו ילדות מאושרים.

מצרכים:
4 שוקי עוף
3 גזרים קלופים חתוכים לעיגולים
2 בצלים חתוכים לרבעים
2 גבעולי סלרים חתוכים גס + צרור עלי סלרי
1-2 קישוא/זוקיני חתוכים גס
1 כוס (מדידה) דלעת חתוכה לקוביות
3 תפוחי אדמה ו/או בטטות חתוכים גס
3 עלי דפנה
5 גרגרי פלפל אנגלי שלמים
1 כפית כורכום
1 כף אבקת בצל
1 כפית חוויאג’ למרק
מלח מתובל 1-2 כפות
1 כף תערובת גניש )
5-6 כוסות מים

אופן ההכנה:

מטגנים בסיר עם שמן את שוקי העוף.
לאחר מכן מוסיפים את הירקות לטיגון קל עם התבלינים.
מוסיפים את כוסות המים לבישול על אש גבוהה כ-40 ד"ק.

בתאבון.