מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מתכון לארוחת פתיתים לכבוד החופש הגדול

מי לא אוהב פתיתים? במיוחד לחופש הגדול קבלו מאתנו מתכון יאמי יאמי לארוחת פתיתים לקטנים שלכם וגם לכם.

שוברים את הראש מה להכין לילדים לאכל? נמאס לכם שהם אוכלים ג'אנק בחוץ? דעו- בשביל אוכל טעים ומזין וכזה שרצים ללקק את האצבעות לא חייבים לצאת למסע קניות ואפשר להסתפק בשקית פתיתים אחת. הרי פתיתים זה אוכל שכל ילד אוהב ואין כמו ארוחה טעימה שמזכירה את ילדותנו יחד עם הילדים שלנו.

מצרכים:

2 כפות שמן
1 חבילה פתיתים אפויים (500 גרם)
4 כוסות מים רותחים
1 כפית מלח

לירקות:
2 כפות שמן
1בצל סגול קצוץ
1 גזר חתוך למקלות דקים
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
1.2 כוס אפונה ירוקה

אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הפתיתים תוך כדי ערבוב כדקה. מוסיפים את המים הרותחים והמלח, כורכרם, מרק עוף, מעט פפריקה אדומה ומבשלים 10 דקות על להבה בינונית-נמוכה. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה ל-5 דקות נוספות.

2הירקות: בינתיים מחממים את השמן במחבת על להבה גבוהה ומקפיצים את הבצל, הגזר, האפונה והגמבה

4מקפיצים יחד: מאווררים את הפתיתים בעזרת מזלג ומוסיפים למחבת עם הירקות. מערבבים היטב וממשיכים להקפיץ עוד דקה.