מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

יום הטפיוקה שמח!

לכבוד יום הטפיוקה הבינלאומי, קבלו מתכון מנצח לקינוח מושלם!

מצרכים:
0.5 כוס פניני טפיוקה
1.25כוסות או 250 גרם סוכר לבן
4 כוסות או 960מ"ל מים
1 מיכל או 400 מ"ל קרם קוקוס

להגשה:
מנגו, אננס וחבילה של שבבי קוקוס

אופן ההכנה:

מביאים לרתיחה טפיוקה, סוכר ומים בסיר בינוני, תוך כדי בחישה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות ללא כיסוי, תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהתערובת שקופה וסמיכה (אם יש גושים מפוררים בעזרת הכף).
מוסיפים קרם קוקוס ומערבבים היטב.
מעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
חותכים את המנגו והאננס לקוביות.
מעבירים את תערובת הטפיוקה לכוסות הגשה ומפזרים קוביות מנגו, אננס ושבבי קוקוס.