לכבוד יום הטפיוקה הבינלאומי, קבלו מתכון מנצח לקינוח מושלם!
מצרכים:0.5 כוס פניני טפיוקה1.25כוסות או 250 גרם סוכר לבן4 כוסות או 960מ"ל מים1 מיכל או 400 מ"ל קרם קוקוס
להגשה:מנגו, אננס וחבילה של שבבי קוקוס
אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה טפיוקה, סוכר ומים בסיר בינוני, תוך כדי בחישה.מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות ללא כיסוי, תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהתערובת שקופה וסמיכה (אם יש גושים מפוררים בעזרת הכף).מוסיפים קרם קוקוס ומערבבים היטב.מעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.חותכים את המנגו והאננס לקוביות.מעבירים את תערובת הטפיוקה לכוסות הגשה ומפזרים קוביות מנגו, אננס ושבבי קוקוס.