לרגל יום הטבעונות הבינלאומי החלטנו לפנק אתכם במתכון להומלט טבעוני
מצרכים:
2/3 כוס קמח חומוס1 כף קמח טפיוקה1/4 כפית כמון1/4 כפית פפריקה1/4 כפית מלחמעט פלפל שחורכחצי כוס מיםמעט שמן למחבת
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים יחד את כל המצרכים, מוסיפים כחצי כוס מים לאט לאט עד שנהיית בלילה אחידה, ומניחים את הבלילה בצד.
משמנים מעט את המחבת ומקפיצים ירקות.
מספר רעיונות לתוספות-
עגבניות חתוכות
תפוח אדמה מגורר ועגבניות
עלי פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
עלי מנגולד ותרד קצוצים
מכסים את הירקות בבלילה של הקמח חומוס ומנמיכים לאש בינונית
כשהחביתה נראית קשה מלמעלה הופכים אותה בעזרת כף מעץ ונותנים לה עוד כמה דקות על האש.
בתיאבון!