Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> מידע על מסעדות באשדוד ליד הים

האם מסעדות באשדוד ליד הים זה הסטייל החדש?


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

החל מתחילת המאה ה-21 חווה אשדוד התפתחות מואצת בכל התחומים. מספר התושבים זינק והגיע לכרבע מיליון, הוקמו מוסדות תרבות מרהיבים דוגמת המשכן לאמנויות הבמה, המרינה הפכה לפנינה יפהפייה, הוקם פארק אטרקטיבי (פארק אשדוד ים), החל לפעול בית מלון ראשון בהיסטוריה של עיר הנמל שכבר לפני 4,000 שנה חיו בה בני אדם, הבניינים צמחו לגובה - וגם מבחינה קולינרית אשדוד עלתה על המפה. בפרט תמצאו לא מעט מסעדות באשדוד ליד הים שמעניקות לכל אורח חוויות משמחות.

וינו דל מאר


אחת האופציות הראשונות כשמחפשים מסעדות באשדוד ליד הים היא וינו דל מאר, שכתובתה המדויקת היא מרטין בובר 1 אשדוד.


וינו דל מאר היא גם אחת מאותן מסעדות שף מומלצות בעיר, בזכות התפריט הים תיכוני בהשראה ספרדית שהיא מבצעת ברמת דייקנות עילאית ועם המון אהבה. את ההשפעות הספרדיות ניתן להרגיש גם בתפריט היינות העשיר, במוזיקת הרקע המלטפת ובעיצוב הפנים המרהיב.


בין השאר כולל התפריט הכשר מטעמים כגון סיגר גבינות, קפרזה עגבניות, מוסר ים צרוב, קרפצ'יו דניס, לברק שלם על הפלנצ'ה, רדיאטורי סלמון וארטישוק, פילה קוד בחריימה מרוקני ועוד.


וינו דל מאר פתוחה בימי חול החל מ-11:00 ועד שתיים אחרי חצות. בשבתות המקום נפתח שעה לאחר צאת השבת ומארח סועדים מרוצים עד לשעה 2:00.

נמסטה


כמו כל עיר נמל גם אשדוד קולטת טעמים והשפעות משלל מקומות ברחבי העולם, וכך למשל נמסטה (שכתובתה המדויקת היא הטיילת 20) מביאה לאשדוד את בשורת המטבח המרתק של צפון הודו.


בין המטעמים שמעניקים לכל החושים חוויה ייחודית: מומביי סמוסה, בטטה ווארה, קולג'ה, ברייני ירקות, צ'יקן ג'לפרזי, בייף סגוואלה, משרום מטר - ואם גם לכם השמות רק נשמעים טעימים אבל לא מוכרים, זה הזמן להכיר את טעמיו הייחודיים של המטבח של צפון הודו.


במקום נערכים אירועים - הן בחדר פרטי קסום והן במסעדה כולה (לעד 120 איש). עוד כדאי לציין כי נמסטה כשרה. שעות הפעילות של המסעדה: בימי חול בין 12:00-16:00 ושוב החל מ-18:30 ועד חצות. ביום שישי 12:00-16:30 ובשבתות לאחר צאת השבת ועד 24:00.

אנדיב


אנדיב שוכנת בחזיתו של מלון הבוטיק West (הכתובת המדויקת היא הטיילת 21 אשדוד). אורחי המסעדה נהנים מנוף משכר, בריזה נעימה ובעיקר אווירה רומנטית במיוחד. על התפריט אחראי השף המוכשר גיא פרץ - שמיטיב ליצור מטעמים ים תיכוניים עיליים וכשרים דוגמת "קרוסטיני קונפי טונה, תחתית בריוש קלויה, קרם לימון, אריסה, ביצה, צלפים וזיתי קלמטה" ו"בייבי צלעות טלה צלויות בגריל, בניחוח פלפלת וטימין, לצד ירקות שורש פריכים, קונפי עגבניות ורוטב יין אדום".


בימי חול אנדיב פתוחה מ-12:00 ועד חצות, ובסופי שבוע היא מוקדשת לאירועים.

פבלה


עוד אחת מאותן מסעדות באשדוד שמציעה חוויה כוללת היא פבלה (מרטין בובר 1), שמגדירה עצמה כ"אוכל. שתייה. אנשים".


התפריט של פבלה, שפתוחה מדי יום בין 12:00 לשתיים אחרי חצות, הוא ים תיכוני עדכני, המוזיקה שמלווה את התענוג הקולינרי היא פורטוגזית, בלקנית ולטינית וגם העיצוב הוא בהשראת השכונות הפורטוגזיות בשנות השישים והשבעים במאה הקודמת.


כמו כן מציעה הפבלה 3 מתחמים ייחודיים לאירועים קטנים ובלתי נשכחים.

עוד מסעדות באשדוד ליד הים


באופן טבעי ישנן עוד מסעדות באשדוד ליד הים שמעניקות לאורחיהן חוויה משובחת. ביניהן ניתן לציין את ליאו (יונה הנביא 2) - מסעדת טאפאס עם עיצוב מושקע ואווירה מחשמלת; "לחיים" - מסעדה רוסית שכולה שמחת חיים (מפקורה 1); ארמיס - מסעדה המעוצבת כאולם אבירים מרהיב עין וגם התפריט והשירות גורמים לכל לקוח להרגיש כבן מלך (חוף לידו); קלמה שכשמה כן היא, מקום שכולו רוגע ונינוחות (חוף לידו); ומסעדת Sunset BLVD (מרטין בובר 1) המתמחה בבשרים. אגב, עבור לא מעט מסעדות באשדוד משלוחים הם חלק בלתי נפרד מתפריט הפעילות וכך המצב גם בסנסט.

סופרה ראשון לציון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש