לחם בשר הרצליה

פנצ'ו תל אביב


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

"כריכים טקסיאנים הכוללים חזה עוף צלוי בליווי צי'פוטלה-מיו, גוואקמולה, חסה, עגבניות וחלפיניו. הכריך עסיסי, עשיר בטעמים ומשביע ביותר..." עם מרגריטה ביד אחת, נאצו'ס סופריס ביד השנייה, כרמית אופק מרגישה הכי במקסיקו אבל זה קורה כאן בפנצ'ו בתל אביב. מי מצטרף לטיול?

היה זה ערב קריר בעיר האהובה עליי תל אביב, אך האהבה לאכול ולזמן איכות חזקה ממני ומחברתי החדשה עדי, ולכן התייצבנו במסעדת פנצ'ו ושמחנו על ההזדמנות להנות מחוויה מקסיקנית משובחת. שמנו פעמנו למרכז השוקק של העיר, בואכה טשרניחובסקי 1 שהינו רחוב המלא בכל טוב, החל ממסעדות ובתי קפה שיקיים וכלה בחנויות מעצבים מעניינות.

טקסס זה כאן


בפנצ'ו פגשנו את זוהר מבעלי המקום, אשר גדלה בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, בטקסס אוסטין, שם במשך שנות ילדותה ונערותה התאהבה באוכל המקסיקני הזכור לה כנדבך מנצח גם בתוך הקהילה היהודית במקום. זוהר עלתה לארץ והחליטה להגשים את חלומה וליזום הקמת מקום אותנטי אשר ישמש בית אמיתי לאוכל המקסיקני אותו היא אוהבת כל כך. וכך עשתה, ממש במעשה ידיה להתברך והנה המקום פועל מזה כחצי שנה וזוהר מרגישה כשגרירה של טקסס.

פנצ'ו עד הפרטים הקטנים


העיצוב בפנצ'ו, שהינה מבחינתי מסעדה מומלצת בתל אביב, מוקפד עד לפרטים הקטנים ביותר. השולחנות עשויים מעץ אותנטי, והוכנו בעבודת יד. סועדי המקום יכולים להנות מישיבה נוחה עת שמתענגים מהאוכל המקסיקני ומהאווירה החמימה של המקום. אך לא רק, מאחר ואם תחפצו לשבת בחוץ גם תוכלו לעשות כן. אהבתי במיוחד את השולחן בחלל הפנימי אשר ניתן להביט ממנו אל הרחוב בכיף, כך שהדבר יוצר תחושה כי החלל הפנימי מתמזג עם המתרחש בחוץ. בנוסף, לא ניתן להתעלם מקיר שצבעו כחול ומזכיר אוקיינוס מעניין, שמעליו צוירו צמחי קקטוס, ומעל הבר תלויים להם בנונשלנטיות כובעים מקסיקנים, בדיוק כמו בסרטים.

לטעמי המרכיבים העיצוביים מוקפדים ומותאמים בהרמוניה למטבח המקסיקני מבית היוצר של השף הנהדר אנתוני בורדיין, והאותנטיות נשמרת גם בפרטים הקטנים כמו למשל תבלינים המיובאים במיוחד מטקסס הרחוקה.

החגיגה מתחילה עם מרגריטה


התחלנו את הערב באופטימיות, אני עם מרגריטה חלפיניו Made with jose cuervo, ואגב יש שלושה סוגי מרגריטה במקום: חלפיניו, לימה וקלאסי. המרגריטה היתה חמוצה ומרעננת עד מאוד. חברתי עדי בחרה בקוקטייל South padre pirate אשר הוגש בכלי צבעוני מיוחד וטעמו מתוק ונהדר, מקפיץ את החיך אפשר לומר.

מטבח מקסיקני – חגיגה של טעמים


המשכנו עם מנת פתיחה אולטימטיבית, ניחשתם נכונה, נאצו'ס סופריס הונחת על שולחננו וכללה פריחולס, גבינת סלסה, חלפיניו וגוואקמולה. הנאצ'וס הוא נישנוש כיפי ואיכותי המעורר תיאבון לעוד קצת. מגזרת הטאקו הוגש לנו טאקו מושלם של פריחולס, אורז מקסיקני, חסה, עגבניה, כוסברה וירקות צלויים, אשר חידד את הטעם המקסיקני עוד יותר - עסקינן במנה עשירה בירקות ובבטטה מפתיעה.

עוד אפשרות מענגת בתפריט שכותרתה אומרת הכל, כריכים טקסיאנים, “bad ass burrito” הכוללים חזה עוף צלוי בליווי צי'פוטלה-מיו, גוואקמולה, חסה, עגבניות וחלפיניו. הכריך עסיסי, עשיר בטעמים ומשביע ביותר, אולם, לא זו בלבד, שכן, כבר בביס הראשון הניחוחות המקסיקנים כבשו אותי. גם כאן ישנה אפשרות בחירה, בין כריך צמחוני או עוף קוזומל או צ'ילי קון קרנה או ירקות צלויים. חתמנו את החוויה המקסיקנית שלנו בקינוח פלאן, הטעם שמימי, זו לחלוטין מתיקות ללא פשרות.

מי הוכתרה כמנצחת?


בפנצ'ו ממתינים לכם במהלך השבוע מיום א' עד שבת מהשעה 18:00 ועד אחרון הלקוחות. ולמי שחפץ בכך, ניתן בהחלט לקיים אירוע פרטי במקום, החל מ-10 איש ועד ל-30 איש.

בפנצ'ו האווירה חמימה, ובחורף ממש לוהט כאן כי בתפריט יוצעו מנות חמימות יותר, זהו היתרון של החורף, בכך אין ספק. המקום מתהדר לא רק באוכל מקסיקני משובח העשוי באהבה ובאלכוהול משודרג, אלא גם באדיבות נדירה. במהלך הערב המקסיקני שלנו מגוון המנות שהוגשו לנו היו טעימות להפליא, ולא העזנו להכתיר אחת כמנצחת, פשוט כי מבחינתנו לכל מנה היתה הייחודיות שלה והחלטנו פה אחד להכתיר את כולן כמנצחות אחת אחת.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש