35 חובבי בירה בחדר אחד


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

  ניתן הסבר מפורט על החומרים המשמשים בייצור בירה – מים, לתת, כישות, שמרים, סוגיהם השונים והשפעתם על הטעם המראה והארומה של הבירה

תארו לעצמכם 35 חובבי בירה בחדר אחד, עושה סחרחורת, לא? נכון שבכל פאב ממוצע אפשר למצוא מחזה כזה, אבל בנורמה ג'ין החליטו חובבי הבירה להקים מועדון להלן ''מועדון הבירה הישראלי'' וקיימו בפאב ביסטרו ''נורמה ג'ין'' בתל אביב, ביום שישי האחרון סדנה לבישול בירה ביתית .

מועדון הבירה הישראלי, המונה מאות חברים נוסד לפני מספר חודשים בתל אביב על ידי שגיא קופר ובנוסף לסדנאות בישול הבירה מקיים מפגשים, טעימות מודרכות וסיורים.

בסדנה, הנערכת זו הפעם השנייה, השתתפו כ- 35 שוחרי בירה ובשלנים חובבים ששמעו מפי גדי דבירי סקירה על סוגי הבירה, מאפיינים עיקריים של כל סוג וסוג ושיטות ייצור ייחודיות.

חוץ מזה ניתן הסבר מפורט על החומרים המשמשים בייצור בירה – מים, לתת, כישות, שמרים, סוגיהם השונים והשפעתם על הטעם המראה והארומה של הבירה. המשתתפים קיבלו הסבר מקיף על תהליך בישול הבירה בבית, שלב אחר שלב, תוך הצגת הכלים וחומרי הגלם הנדרשים.

מי שפיספס, יכול לחכות למפגש הבא, ביום רביעי הקרוב 16/2 בשעה 18:30 . במפגש ישמעו המשתתפים הרצאה כללית בנושא בירה שיעביר שגיא קופר – מייסד המועדון לטעום בירות מבישול ביתי ועוד.

למידע על מועדון הבירה הישראלי וסדנאות הבישול - שגיא קופר theherring@walla.co.il גדי דבירי gadi@cool.as.

מידע נוסף והרשמה לאירוע ניתן לבצע על ידי משלוח e-mail לכתובת: norman12@012.net.il

נורמה ג'ין
אליפלט 23 פלורנטין
תל אביב