Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות חדשות> מסעדות חדשות בתל אביב - אביגדור - לופט לאירועים
לחם בשר הרצליה

אביגדור


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מסעדות חדשות בתל אביב: אביגדור הוא לופט מיוחד לאירועים, שנפתח לאחרונה בניתוחו של השף רן שמואלי בשכונת מונטיפיורי. הוא מציג עיצוב אורבני, מטבח פתוח ותפריט מקומי ברמת הגשה של מסעדת שף. משתתפים בשמחתכם

בלב תל אביב בשכונת מונטיפיורי המתחדשת, נפתח בתקופה האחרונה לופט אירועים חדש בניצוחו של השף רן שמואלי, המתאפיין בעיצוב אורבני נקי ובמטבח פתוח. המקום נקרא על שם רחוב בן אביגדור, שבו הוא שוכן בתוך מבנה תעשייתי גדול, שבעברו היה מפעל ליציקה. החלל הרחב בעל התקרה הגבוהה עוצב בקווים נקיים עם אלמנטים שנלקחו מעולם התעשייה, מה שמאפשר גמישות רבה בתכנון האירוע. לאלו נוספו מערכות הגברה ותאורה מקצועיות, המיועדות לריקודים ולהופעות. לאביגדור גם חצר גדולה - אזור מתאים לקבלת פנים או למסיבה.

את אביגדור הקימו ערן תדמור וגילי קצנלבוגן, ואליהם הצטרף השף רן שמואלי, שמבשל ומגיש מתוך המטבח הפתוח כבמסעדת שף. באביגדור גם בר ענק, המנוהל על ידי הצוות של ספיריט-בר.

על העיצוב אחראי האדריכל פיצו קדם, והוא מאופיין בסגנון נדיב גם אם מינימליסטי, קווים ישרים ופשוטים, שימוש בבטון יחד עם עץ. פנים המתחם ופרטי הריהוט האקלקטיים עוצבו ונאצרו על ידי דן טרוים.

התפריט: באביגדור מוגש אוכל מקומי, טרי מתנובת הארץ. כאמור, המטבח פתוח, מה שמאפשר שקיפות מלאה והצגה פרונטלית של צוות המטבח וחומרי הגלם. סגנון הבישול הוא נקי ולא עמוס.

באביגדור נערכים אירועים פרטיים ועסקיים הכוללים עד 350 מוזמנים, בכל שעות היום ובכל ימות השבוע, כולל שישי שבת.

בן אביגדור 22 תל אביב
052-9788921

לחם בשר הרצליה אירועים חדש