לפני כארבעה חודשים נפתחה ברחוב אבן גבירול 65 תל אביב מסעדה חדשה וליתר דיוק חומוסיה: קסטון חומוס חם. בתפריט: חומוס בכל מני צורות, כולל חומוס-שקשוקה, עלי גפן, קובה בשר וסלט ירקות. ביום שישי: עראק, וודקה וטברנה – תיהנו
לפני כארבעה חודשים פתח שחר קסטון מסעדה חדשה בתל אביב, ברחוב אבן גבירול 65 (כיכר רבין). למען הדיוק מדובר בחומוסיה: קסטון חומוס חם. גרגרי החומוס של קסטון שוהים על פלטה לאורך כל היום, ונטחנים במקום מדי חמש מנות. התוצאה היא חומוס חם, טרי, בעל מרקם קרמי, שמוגש לאורך כל היום, כמובן ללא כל חומרים משמרים.
מה בתפריט? חומוס גרגרים, חומוס פול, קומפלט, מסבחה, חומוס פטריות ואהובנו חומוס-שקשוקה – חומוס עם שקשוקה שמונחת במרכז הצלחת. ומכיוון שהרבה חומוס זה נחמד אבל לא מספיק, לפניכם גם צ'יפס, עלי גפן, קובה בשר וסלט ירקות.
יום שישי: חומוסיית קסטון הופכת לטברנה, עם שפע של מוסיקה יוונית ובלקנית, אווירה צוהלת וצ'ייסרים של וודקה ועראק.
שעות הפתיחה של חומוס קסטון: א'-ה': 10:30-20:00; יום ו': עד שייגמר החומוס.
חומוס קסטון - מסעדה חדשה בתל אביב
נטחן במקום, מדי חמש מנות