מסעדת אוליב ליף כבר מצאה תחפושת לפורים; ריבר בראשון לציון נשארת ערה עד מאוחר בלילה ובמסעדת הדייגים שבנמל יפו נערך הערב ערב יווני עם זמר הבית, בוזיקי וקלידים. אז שיהיה לכם סוף שבוע נעים, עם הרבה סיבות למסיבות
אוליב ליף מתחפשת
מסעדת אוליב ליף שבמלון שרתון בתל אביב כבר מוכנה לפורים: השף צ'רלי פדידה מתכנן לחגוג עם מצעד מיוחד של מנות גורמה מחופשות. ביניהן תמצאו שטורדל כבד אווז עם בצק פילו, אוזני המן במילוי בשר וגם קינוח לא שגרתי של רול סושי עשוי פירות העונה.
ריבר נמתחת
סניף ריבר הכשר שבראשון לציון מותחת את שעות הפעילות שלה, ומעכשיו היא תהיה פתוחה לפעילות עד חצות בכל ערב. כך שאתם מוזמנים, גם בשעות המאוחרות, ליהנות ממרקים אסייתיים, סושי והמון נודלס שמוכנות על ווק גדול. בתיאבון, גם בלילה.
הדייגים היוונים
היום, יום חמישי, 23 בפברואר, ייערך במסעדת הדייגים שבנמל יפו ערב יווני. הערב יתחיל בשעה 22:30 ויימשך עד 01:00 לפחות, יכלול הופעה של זמר הבית בליווי בוזוקי וקלידן, וגם תפריט עשיר בשרימפס, סרטנים, קלמארי, חריימה, שאר דגים, בשרים ולקינוח – בקלאווה. הכניסה חופשית.
סיבה למסיבה במסעדות
נודלס מאוחרות בריבר