מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > ברים, יין ואלכוהול > ברים ופאבים> כתבת ביקורת על Bell Wood Bar ירושלים

Bell Wood Bar


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

יונתן שטרנברג אוהב לשתות ב-Bell Wood Bar. הבירות המיוחדות, כסאות הבר הגבוהים, הטוסט הים תיכוני שאוכלים ליד האלכוהול – גורמים לו אושר. בקרוב, חגיגות קיץ בסימן יום הולדת שישי, שיכללו, תחזיקו חזק, מסיבות פלמנקו

Bell Wood Bar הוא אחד המקומות הראשונים שעולים בראשי כשאני חש צורך להרוות את צמא הבירה שלי. העיצוב, המוסיקה והשירות המוכר יוצרים אצלי תחושה של בר בריטי ביתי, ומגוון משקאות האלכוהול הוא די מרשים. הפעם הזמנתי חברה טובה, שהיא גם קבועה ב- Bell Wood Bar וגם שתיינית לא רעה בכלל. זה לא שהיא אלכוהוליסטית, אבל ביום טוב היא יכולה לנצח אותי בקלות.

אבל שנינו היינו צריכים לקום מוקדם למחרת בבוקר, אז החלטנו לנצל את המבצע של הזקנים והגענו בזמן ל-Happy Hour. בכל יום משעה 17:00-21:00 מציע Bell Wood Bar הנחה – על כל חצי ליטר בירה, השליש הבא על חשבון הבית. התיישבנו על כסאות הבר, שם חייך אלינו הברמן החביב. אלו שבחרו לשבת ליד הבר (ולא ליד השולחנות הפזורים בפנים או בחוץ), מקבלים זיתים מתוצרת הבית. הבעלים צחי טוען שהזיתים של Bell Wood Bar הם הכי טובים בעולם, והם אכן טעימים, מסתדרים טוב עם בירה וממכרים.

התחלנו עם כוס אדלוויס, בירת חיטה קלה ומרעננת עם ארומות וטעמים של לחם בננה וחריפות נעימה – בירה מעולה לקיץ. טעמנו גם בירה חדשה בטעם דובדבן בגרסה הרבה יותר קלילה מהקסטיל רוג' המוכרת, ועדיין מלאה בטעמים טובים. יש אנשים שיחשיבו אותה כבירה של בנות, אבל לדעתי הגברית היא מעולה. מתברר ש-Bell Wood Bar גם מציע ברז משתנה ובכל חודשיים צחי מביא חבית חדשה ומגיש בירה שלא נמצאת בתפריט הרגיל. אם בא לכם לנסות משהו חדש, אל תשכחו לשאול על ההצעה החדשה.

אחרי הסיבוב הראשון, דיברנו קצת עם צחי על ההכנות של Bell Wood Bar לקיץ. צחי עסוק גם בתכנון חגיגות יום הולדתו השישי של הבר והוא מבטיח מסיבות גדולות עם הרבה הפתעות. חוץ מההופעות הרגילות וה-Happy Hour, החל מעוד כשבועיים יהיו כאן מסיבות פלמנקו בכל שבת בערב, מוסיקה חיה, רקדנים ומנות ומשקאות מיוחדים. הם גם עובדים על תפריט בהשראת הקיץ, עם מגוון מנות קלילות, יינות מבעבעים צוננים וקוקטיילים מעניינים.

כמעט שכחתי את הנשנושים שהזמנו: טוסטים ים תיכוניים שבהם במקום גבינה מוסיף הטבח טחינה, זעתר, שמן זית וקרפצ'יו סינטה. הסינטה נפרסת לפרוסות דקיקות ומתובלת במלח גס והזלפה נדיבה של לימון ושמן זית. המנה האהובה עליי ב-Bell Wood Bar היא ההמבורגר המיוחד, שמעליו ביצת עין ובצלים ופטריות מוקפצים. מאחר שכבר הזמנתי אותו בביקור האחרון שלי כאן, החלטנו הפעם לחלוק כריך אנטרקוט, שהורכב מפיסות בקר, בצל, חסה עגבניות, פסטו ומיונז. הכריך היה טעים מאד והוא ליווה מצוין את הגינס ששתיתי וגם עוד גוסר – בירה אוסטרלית מרה וכהה.

הסתכלתי בשעון וגיליתי שהגיע הזמן לחזור הביתה. בפעם הבאה שתגיעו ל-Bell Wood Bar, אל תשכחו לנעול את נעלי הפלמנקו שלכם.