מסעדת אל דנטה בירושלים היא איטלקית אינטימית וכשרה בניצוח השף שוקי שוקרון המיטיב לפזר במטבח הטוסקני המסורתי גם נגיעות ים תיכוניות מרעננות. ליד האוכל תוכלו ליהנות מתערוכות אמנים מתחלפות ובצהריים – בואו לעסקית
העסקית של אל דנטה
מוגשת בשעות 12:00-17:00
העסקית של אל דנטה כוללת:
מנה ראשונה – מרק / סלט ירוק / אנטיפסטי / ברוסקטה / פוקצ'ה
עלות העסקית הוא כמחיר המנה העיקרית – 55/65 ₪
ובנוסף: קפה או תה.
בין העיקריות של אל דנטה:
פסטה פוטנסקה – רוטב עגבניות, שום, צלפים, אנשובי, זיתים שחורים ואורגנו טרי
טאליאטלה ברבוניות – ברבוניות, יין לבן, עגבניות שרי, זיתים שחורים, צ'ילי, לימון, שום וחמאה
פרויאברו – שמנת, תרד, קשיו וצנוברים קלויים
ניוקי אפונה ברוטב שמנת ועשבי תיבול
טורטליני כמהין – במילוי פיקורינו, ריקוטה ופטריות כמהין ברוטב שמן כמהין ופטריות שמפניון
בתיאבון
העסקית של אל דנטה ירושלים
נפגשים לאיטלקית בצהריים
מקנחים באל דנטה