שף בשקט עם מנחם כץ מארטישוק


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

 הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים הטבחים והשפים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים, ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את מנחם כץ.

שם: מנחם כץ.

מסעדה: ארטישוק.

עבר: סו שף במסעדת ארקדיה בירושלים.

לימודים: ללא לימודים פורמאלים.

סגנון: מטבח צרפתי ים תיכוני.

מנת הדגל: כולם היו בני.

לעולם לא אבשל: אין דבר כזה.

השראה בעולם: אלן דוקאס -שף צרפתי מצליח שהקים אימפריה קולינארית בינלאומית.

השראה בישראל: ארז קומורובסקי מלחם ארז – אבי המטבח הישראלי, מאיר אדוני מכתית – מדויק ויצירתי.

חומרים אהובים: ירקות שורש המעניקים לתבשיל ארומה של אדמה ושל ראשוניות, סלק.

פותח את היום עם: ספר בישול. סוגר את היום באותה דרך.

הקהל הישראלי: הקהל היחיד שאני מכיר, מופתע לטובה כל יום.

חלום: אני חי אותו יום יום.